Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar Kadir Gecesi Münasebetiyle Bir Mesaj Yayınladı.
Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yılmaz BAŞAR Mesajında; "Ramazan Ayı; Hoşgörü, Dayanışma, Paylaşma ve Kardeşlik Duygularının Her Zamankinden Daha Yoğun Yaşandığı Birlik, Beraberlik,İyilik Gibi Bağların Harmanlandığı, Toplumu Kaynaştıran Önemli Bir Zaman Dilimidir. Bereket ve Huzur İçerisinde Geçirmekte Olduğumuz Mübarek Ramazan Ayının Sonuna Yaklaşmamızla Birlikte,Bin Aydan Daha Hayırlı Bir Gece Olan, Af ve Mağfiret Kapılarının Sonuna Kadar Açıldığı Kadir Gecesi'ni idrak edecek olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bu Duygu ve Düşüncelerle Tüm Halkımızın, Üyelerimizin ve Tüm İslam Aleminin Kadir Gecesini Kutluyor, Hayırlara Vesile Olmasını Diliyorum" dedi.