Burdur Ticaret Borsası (BTB) ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) eğitime destek çalışmaları kapsamında, Burdur Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile il genelindeki okullara dağıtılmak üzere 700 adet mont ve 700 çift bot olmak üzere toplamda 1400 adet giyim yardımı yaptı. Mont ve botlar, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Yılmaz Başar ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik tarafından Öğretmenevi’nde düzenlenen törenle okul müdürlerine teslim edildi.
TOBB'un eğitime destek çalışmaları kapsamında Burdur Ticaret Borsası ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda öğrencilere yönelik eğitim yardımlarını sürdürüyor. Ticaret Borsası ve Ticaret ve Sanayi Odası tarafından alımı yapılan toplamda 1400 adet bot ve mont ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere Öğretmenevi’nde düzenlenen törenle okul müdürlerine teslim edildi. Törene Vali Şerif Yılmaz, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram ve okul müdürleri katıldı.
Törende kısa bir konuşma yapan Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, “Borsamız ve Ticaret ve Sanayi Odamız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkılarıyla her yıl eğitim yardımlarını sürdürüyor. Eğitimin kapsamının genişlemesi ve eğitimli insanların sayısının artması bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin en büyük göstergesidir. Bu yardımlarımızla çocuklarımızın bu dönemki ihtiyaçlarına destek olmaktan da mutluyuz. Özellikle okumaya hevesli ancak imkanları kısıtlı olan öğrencilere ulaşmak ve onların önünü açmak adına bu tür desteklerin çok önemli olduğunu düşünüyor ve bu çocuklarımızın ihtiyaçlarına destek olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.
20/10/2017 Burdur Ticaret Borsası Basın Danışmanlığı