Burdur Ticaret Borsası yönetimi, geleneksel hale getirdiği iftar yemeklerini, bu yıl Kemer ilçesinden başlattı. Üyelerin eksiksiz olarak katıldığı iftar yemeğinde konuşan Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, “Bizlerin göreve gelmemizdeki en büyük nedenimiz, sizlere yol göstermek, düzgün bir vizyon sergilemek, sizlerin önünü açmak,  sorunları çözmek. Çözüm merci neresi olursa olsun gitmeye hazırız. Bundun sonraki süreçte yaptığımız işlerle konuşalım” dedi.

Kemer ilçesinde düzenlenen iftar yemeğine Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Gürcan ve Niyazi Boz, Meclis Başkan Yardımcısı Onur Akay, Meclis Üyesi Süleyman Candan, Kemer İlçe Tarım Müdürü Hasan Gencer ve Borsa üyeleri katıldı.

İftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma yapan Borsa Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, “İlimizin kalkınması için tüm Burdurlular olarak el birliği ile çalışmamız gerekiyor, bunun en büyük örneğini de sivil toplum ve meslek odalarının göstermesi gerek. Seçim bittikten sonra birlik ve beraberlik içerisinde ilimizin ortak menfaatleri doğrultusunda bir şeyler yapması lazım, çünkü sivil toplum örgütlerinin en büyük görevi bu.  Bunun dışında sivil toplum örgütlerinin ticaret yapmak gibi bir görevi yok. Ticareti, ticaret yapan kişilerin yapması lazım” dedi.

Sivil toplum örgütlerinin, üyelerine doğru yol gösterip, düzgün bir vizyon sergilemesi gerektiğini aktaran Gündüzalp, şu şekilde konuştu, “Bunlarla birlikte üyelerinin önünü açması, üyelerinin sorunlarına çözüm bulması yeter. Zaten vatandaşında başka bir isteği yok. Bizlerin de ekip olarak bu göreve talip olmamızdaki en büyük neden budur. Burdur için Burdur halkı için hayırlı bir şeyler yapalım,  bundan sonraki süreçte yaptığımız işlerle konuşalım. Bizim bir takım şeyler yapabilmemiz için sizlerden de sorunları almamız gerek. Özellikle yöresel olarak bizim gücümüzün yetebileceği sorunlar varsa bu toplantıda onları da konuşalım, gerekli notları alarak, yetkili kişilere aktaralım, çözümü Burdur’daysa Burdur’da, Ankara’daysa Ankara’da nere gidilmesi gerekiyorsa gideriz. Bizim üzerimize düşen görev bu. Düzenlediğimiz yemeklerin en büyük amacı bunlar. Yemeğimize katıldığımız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

26/05/2018 Burdur Ticaret Borsası Basın Danışmanlığı