Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasabetiyle bir mesaj yayınladı.

Gündüzalp, mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Ülkemiz; 15 Temmuz 2016 tarihinde, milletimizin birlik ve beraberliğine, demokratik düzenimize, hukukun üstünlüğüne ve milli iradeye yönelik tarihin kaydettiği en büyük ihanet girişimine, menfur bir kalkışmaya maruz kalmıştır. Yüce milletimiz, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ile milletimizin birlik ve beraberliğinin anayasal güvencesi olan demokratik düzenimize ve milli iradeye cesaret ve kararlılıkla canını ortaya koyarak büyük bir özveriyle sahip çıkmıştır.

Geleceğimizi etkileyecek olan bu milli şuur, birlik ve beraberlik arzusu ile oluşan huzur ortamıdır. Bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Devletimizin bütünlüğü, bayrağımızın varlığı, ülkemizin bekası söz konusuysa gerisi teferruattır. Halkımız, 15 Temmuz gecesi yurdumuzun dört bir tarafında, tanklara, bombalara, kurşunlara göğsünü siper etmiş, bu hain girişimi vatansever güvenlik güçlerimizle birlikte canlarını vererek engellemiştir.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü adıyla tarihe geçen bu büyük mücadelenin ikinci yıldönümü vesilesiyle bir kez daha hayatlarını kaybeden demokrasi şehitlerimizi, aziz ve mübarek kanlarıyla üzerinde yaşadığımız toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum."